Wat doet Dé Ondernemersmakelaar?

Bent u ondernemer, en wilt u de bekendheid van uw organisatie vergroten? Dan is dé Ondernemersmakelaar de perfecte plek om dat te doen. 

Dé Ondernemersmakelaar is er voor u als ondernemer om in contact te komen met andere ondernemers. Mensen horen vaak het woord ’netwerken’ en krijgen dan al snel een verkeerde indruk. Netwerken is juist heel erg leuk. Alleen door persoonlijk contact laten we zien hoe wij op een spontane en informele manier het business genereren aanpakken. Hoe mooi zou het zijn als u door de netwerkborrels meer werk krijgt. 

Wij als dé Ondernemersmakelaar regelen minimaal 4 keer per jaar een bijeenkomst waarvoor u een uitnodiging krijgt. Wij geven u ook het recht om 1 keer per jaar zelf een netwerkborrel te organiseren voor mensen die u werk en omzet leveren. Dé Ondernemersmakelaar helpt u bij het neerzetten van de perfecte netwerkborrel. Wilt u een begenadigd spreker, een alleszeggende locatie, een interactief event of iets wat precies bij uw bedrijf past? Dan regelen wij dat voor u!

Bent u geintereseerd of wilt u meer weten, dan kunt u Guido van Maaren bellen:
06 50 25 70 06