Ondernemen zonder zorgen

“Ondernemen zonder zorgen” is een initiatief van Guido van Maaren.

Ons motto is Ondernemen zonder zorgen! Onze dienstverlening is alles omvattend en ontzorgd de ondernemer. Wij zijn actief in Midden-Nederland en werken vanuit de plaatsen Amersfoort, Arnhem, Bussum en Utrecht.

Wij adviseren u op het gebied van financieringen, verzekeringen, aan- en verkoop vastgoed, beheer vastgoed, pensioen (voor zowel u als uw werknemers).

Zoals de ondernemer zijn boekhouder/accountant als vraagbaak gebruikt voor boekhoudkundige vraagstukken, staat “ondernemen zonder zorgen” de ondernemer met alle vragen betreffende  financiering-, verzekering- en vastgoedvragen.

Met dit uniek initiatief heeft u al uw zakelijke en privé vraagstukken 1 aanspreekpunt, een team bestaande uit een hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur, makelaar en eventueel andere onafhankelijke specialisten maken een analyse van de huidige situatie.

Tijdens onze analyse kunnen  onder anderen de volgende vraagstukken aan bod:
·       Heeft de onderneming behoefte aan financiële middelen;
·       Hoe is de onderneming verzekerd , zijn alle verzekeringsrisico’s in kaart gebracht;
·       Voldoet de bedrijfshuisvesting;
·       Heeft u het pensioen voor uzelf en/of uw personeel goed geregeld;
·       Voldoet de huidige rechtsvorm van de onderneming (Eenmanszaak/VOF/BV);
·       Sluit de zakelijke en privé situatie aan op financieel gebied;
·       Loopt u privé geen risico’s die u niet kunt overzien door uw onderneming;

We geven de ondernemer  een maatwerkadvies hoe deze zijn situatie kan optimaliseren.
Daarbij kijken we ook naar mogelijkheden waarin de vrijheid van het ondernemerschap met de zekerheid van het werknemerschap word gecombineerd, met deze mogelijkheid bent u verzekerd binnen het sociale stelsel en heeft u geen VAR-verklaring nodig.

Zo weet u zeker dat u al uw financiële- en verzekeringszaken goed heeft geregeld en dat uw zakelijke en privé situatie  goed op elkaar aansluiten.

“Ondernemen zonder zorgen” geeft maandelijks presentaties, tijdens de presentatie staan we stil bij mogelijkheden die we u kunnen bieden en gaan we dieper in op een actuele onderwerpen, de onderwerpen kunnen per presentatie verschillen afhankelijk van de groep.

Heeft u behoefte om uw totale situatie door te laten nemen of wilt u een presentatie bijwonen, neem dan contact met ons op
 

Met deze link krijgt u een idee hoe dit concept werkt.