Meijerink Uitvaartzorg

Meijerink Uitvaartzorg


Meijerink Uitvaartzorg werkt op een persoonlijke, informele manier, gebaseerd op respect en vertrouwen. Hans staat als invoelende medemens naast en u en geeft u alle ruimte voor uw verhaal, uw emoties en uw wensen. Samen met u bekijken we stap voor stap wat er voor de begrafenis of crematie van uw geliefde geregeld moet worden.
Het kan zijn dat u als nabestaande de uitvaartwensen van de overledene al kent en goed weet wat u wilt. Wij sluiten ons daar naadloos bij aan en geven u alle ruimte.
Maar als u nog niet zover bent, kunnen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn. Samen met u bedenken wij dan hoe de uitvaart eruit moet komen te zien. In elk geval nemen wij u veel regelwerk uit handen en bewaken het hele proces. Met de gewenste rust en de nodige voortvarendheid.
Voorop staat: het moet gaan zoals u wilt en zoals past bij de overledene. Daar zetten wij ons maximaal voor in.

Ons sterke punt.

Meijerink Uitvaartzorg is een kleine, informeel werkende uitvaartonderneming. Dat betekent dat u altijd met een en dezelfde persoon te maken heeft die precies weet wat er afgesproken is en wat er moet gebeuren. De uitvaartbegeleider, Hans Meijerink, begeleidt en instrueert alle andere medewerkers persoonlijk. Zo kan er niks mis gaan en weet u dat alles goed en zorgvuldig geregeld wordt. Betrokkenheid, aandacht, respect, vertrouwen. Daar draait het om. Het moet verlopen zoals u wilt.
Tegelijk vinden wij dat de kosten heel transparant moeten zijn. Bij Meijerink Uitvaartzorg weet u van te voren wat de uitvaart u gaat kosten en bovendien maken we geen winst op zaken die we van derden aan u leveren. De uitvaartbegeleider is dienstverlener, geen verkoper. Dus u hoeft niet bang te zijn dat hij u overhaalt om bijvoorbeeld een te dure kist te kopen. Zo weet u dat wij geen misbruik maken van uw verdrietige situatie.

Kort samengevat: Hart voor mensen – eerlijk ondernemen
 

Contactgegevens

Meijerink Uitvaartzorg
Achter de Kamp 37
3811 JD Amersfoort
KvK nr. 54 95 99 93
Hans Meijerink
033 - 475 00 45
welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl

Meijerink Uitvaartzorg

Meijerink Uitvaartzorg