FDL Werving & Selectie

FDL Werving & Selectie


FDL Werving & Selectie hanteert een persoonlijke -, enthousiaste - en professionele werkwijze. Wij kruipen in de huid van onze opdrachtgevers. Door een uitgebreide zoekformule vinden wij 'uw speld in de hooiberg'. FDL werkt opdrachtgeversgericht en richt zich voornamelijk op organisaties in Amersfoort en omgeving.
 
Een autobedrijf met meerdere vestigingen in Amerfoort omgeving heeft ons gevraagd om op korte termijn een autoverkoper voor hen te vinden. Het is een mooi bedrijf en wij zijn dan ook trots dat wij voor deze organisatie de vacature mogen invullen. Wij zoeken voor hen de perfecte match en gaan ervanuit dat wij in week 14 al de eerste kandidaten kunnen voorstellen. 
Ook hebben wij in ons bestand een aantal officemanagers, die in week 13 op sollicitatiegesprek gaan bij een groot internationaal bedrijf. Wij moesten hiervoor snel schakelen en zijn dan ook verheugd dat onze kandidaten geselecteerd waren voor een sollicitatiegesprek. 
Alle kandidaten worden onderworpen aan een professioneel en uitgebreid intakegesprek. Zij praten op ons kantoor in Stoutenburg met Margaretha Heimensen, die zeer deskundig is in haar vakgebied en als geen ander de sollicitanten kan beoordelen op hun competenties. 
Wij plaatsen kandidaten met Mbo- of Hbo niveau in Amersfoort en omgeving en kunnen wellicht ook voor uw organisatie 'uw speld in de hooiberg' vinden. Met passie verbinden wij werkzoekenden en bedrijven met elkaar en streven naar een langdurige werkrelatie.
Voor onze nieuwe opdrachtgevers gaan wij de perfecte match vinden.
Maart kan voor ons sowieso niet meer stuk!
FDL is voornamelijk werkzaam in regio Utrecht, o.a. in gemeente Amersfoort, Baarn, Barneveld, Doorn, Driebergen, Hilversum, Hoevelaken, Leusden, Utrecht, Woudenberg en Zeist.
 

 
FDL Werving & Selectie
Hessenweg 98
3835 PL Stoutenburg (gemeente Leusden)
 
Felicia Lobo

FDL kantoor: 0342 - 45 00 43
FDL mobiel : 06 - 212 35 764

FDL mail: info@fdlp.nl
 
Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van
09.00 tot 21.00 uur.
 
FDL heeft een samenwerkingsovereenkomst met
Pay for People, een gecertificeerde payrollorganisatie.
 
KvK: 24286567
BTW nr. 145881404.B02
NEN 4400-1 gecertificeerd