Brouwers notaris

 

Brouwers notariskantoor

 
Brouwers Notariskantoor in Amersfoort is een modern notariskantoor.
 
 Wij verzorgen alle notarieel-juridische diensten, op het gebied van aan of verkoop van uw woning , het oprichten van een BV, stichting of vereninging of het wijzigen van de statuten daarvan, het opstellen en wijzigen van testamenten en levens-testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontract, akten van erfrecht en van verdeling.
 
Het kantoor is gevestigd in een middelgroot en sfeervol pand nabij het centrum van Amersfoort, aan de Bergstraat 18. Het kantoor beschikt over eigen ruime gratis parkeergelegenheid.
 
De samenstelling van het kantoor bestaat momenteel uit één notaris en vier medewerkers.


Uit beoordelingen op internet en ook op andere wijze blijkt dat veel cliënten de kleinschaligheid van het kantoor weten te waarderen. Onder het tabblad "beoordelingen" rechtsboven, kunt u de ervaringen van onze klanten lezen.  
 
Er wordt voldoende tijd genomen om alles goed uit te leggen en op vragen in te gaan. Er is snel direct contact met de dossierbehandelaar en de tarieven zijn verhoudingsgewijs, gelet op de geboden service, scherp .
 
 Het kantoor werkt samen met een aantal andere kantoren op vakinhoudelijk gebied (overleg, het delen van vakinhoudelijke kennis et cetera).
Wij hopen u binnenkort op ons kantoor van dienst te mogen zijn!


Bezoekadres:
 
Bergstraat 18
3811 NH Amersfoort
 
Postadres:
 
Postbus 2036
3800 CA Amersfoort
 
Info@brouwersnotaris.nl
 
T 033 4950 987
F 033 4950 979
 
KvK-nummer: 34346557

Het kantoor droeg tot 1 januari 2011 de naam Keetell Notariskanoor.

Brouwers notaris

Brouwers notaris